Aplikim për seminar për mësuesit e kopshtit

Apliko tani!

Shkollat “Mehmet Akif – MAC” dhe “International School of Prishtina – ISP“ organizojnë seminarin me temë : “Të mësuarit përmes lojës” për mësimdhënësit e ciklit fillorë.

  • Ligjëruese : Dr. Mimoza Shahini
  • Vendi: Mehmet Akif School – MAC Banullë, Lipjan
  • Data: 14.03.2020, ora 14.00

Përzemërsisht, ftojmë të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë në këtë seminar. Të gjithë pjesmarrësit do të pajisen me çertifikata. Me respekt…

Written by