Apply for IQ CHALLENGE – MAC PRIZREN


>>> APPLY NOW <<<

DEAR STUDENTS,
WE WOULD LIKE TO INFORM YOU THAT THE REGISTRATION DATE FOR THE IQ CHALLENGE IS BETWEEN 05.04.2021 AND 23.04.2021!
THANK YOU FOR YOUR INTEREST AND WE WISH SUCCESS TO ALL PARTICIPANTS!

>>> APLIKO TANI <<<

TË DASHUR NXËNËS,
JU NJOFTOJMË SE DATA E REGJISTRIMIT PËR IQ CHALLENGE ËSHTË NGA 05.04.2021 DERI 23.04.2021!
JU FALËNDEROJMË PËR INTERESIMIN QË KENI TREGUAR DHE JU UROJMË SUKSESE TË GJITHË PJESËMARRËSVE!

Written by