Last Chance to Enroll !!!

Shfrytëzoni mundësinë e fundit për tu bërë pjesë e familjes sonë. Testoni veten me pyetje nga dituria e përgjithshme, dhe fitoni zbritje deri në 40%. Klasa 6 Klasa 7 Klasa 8 Klasa 9 Klasa 10

Njoftim për Provimi Pranues

Pranimi i nxënësve në kl. 6-të, 7-të, 8-të, 9-të, 10-të bëhet sipas suksesit që tregojnë në provimin pranues. Per shkak të ndërprerjes së mësimit dhe anullimit të aktiviteteve publike, Provimi Pranues do të mbahet në dy faza. Faza e Parë Read More …

Njoftim për seminar

Seminari me temë : “Të mësuarit përmes lojës” për mësimdhënësit e ciklit fillorë, i parapare më 14.03.2020, ora 14.00 në ISP  është anulluar për shkak të vendimit të Qeverisë për parandalimin e Corona Virus. Me respekt…

Njoftim!

Njoftohen të gjithë nxënësit, prindërit, mësimdhënesit dhe personelin e Shkollë “Mehmet Akif” për shkak të ndërmarrjes së masave mbrojtëse ndaj virusit Corona, Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendim që nga nesër më 12.03.2020 të ndërpritet proçesi edukativo arsimor Read More …

Ofertë Speciale!

Mësimdhënësit janë gurthemeli i shoqërisë. Ne e çmojmë punën tuaj andaj për më të dashurit tuaj ofrojmë bursë të veçantë shkollimi. Për të gjithë fëmijët e mësimdhënësve 50% bursë shkollimi. Oferta vlen deri më 9 Mars 2020.