Apply for IQ CHALLENGE – MAC GJAKOVA

Linku do të aktivizohet me datën 17.04.2021 në orën 10:00.

  • Klasa 5 – 
  • Klasa 6 – 
  • Klasa 7 – 
  • Klasa 8 – 
  • Klasa 9 – 


>>> APPLY NOW <<<

DEAR STUDENTS,
WE WOULD LIKE TO INFORM YOU THAT THE REGISTRATION DATE FOR THE IQ CHALLENGE IS BETWEEN 05.04.2021 AND 16.04.2021!
THANK YOU FOR YOUR INTEREST AND WE WISH SUCCESS TO ALL PARTICIPANTS!

>>> APLIKO TANI <<<

TË DASHUR NXËNËS,
JU NJOFTOJMË SE DATA E REGJISTRIMIT PËR IQ CHALLENGE ËSHTË NGA 05.04.2021 DERI 16.04.2021!
JU FALËNDEROJMË PËR INTERESIMIN QË KENI TREGUAR DHE JU UROJMË SUKSESE TË GJITHË PJESËMARRËSVE!