Apply for GENERAL KNOWLEDGE – MAC PRIZREN

>> APPLY NOW <<<

🏆 Garë për Historinë dhe Gjeografinë e Kosovës – Mundësi për të fituar shpërblime të mëdha! 🏆

Të nderuar mësimdhënës dhe ju të dashur nxënës, po ju pret një garë me plot emocione! A jeni të gatshëm të zbuloni thesarin historik dhe pasuritë gjeografike të Kosovës?!

📚 Detajet e Garës:
• 30 pyetje histori, 30 pyetje gjeografi – gjithsej 60 pyetje!
• Grupi 1 për nxënësit e klasave 4 dhe 5, grupi 2 për nxënësit e klasave 6 dhe 7, grupi 3 për nxënësit e klasave 8 dhe 9.
• Shpërblime të veçanta për secilin grup: Smartwatch për vendin e parë, Powerbank për vendin e dytë, Headphones për vendin e tretë.
• Mësimdhënësit më të suksesshëm do të fitojnë një Tablet! (* Pikët e mësimdhënësit llogariten duke i mbledhur pikët e tre nxënësve më të mirë.)

📅𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐈 – 24.02.2024
• 10:00 Garë e Diturisë
• 11:30 Dreka
• 12:00 Panairi i historisë dhe i gjeografisë
• 13:00 Kthimi

𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓
• 𝐏𝐫𝐢𝐳𝐫𝐞𝐧 – transporti niset në orën 𝟗:𝟎𝟎 nga ish benafi (Transporti është me pagesë vajtje ardhje 1.50 euro)
• 𝐒𝐮𝐡𝐚𝐫𝐞𝐤𝐞̈ – transporti niset në orën 𝟗:𝟎𝟎 nga stacioni autobusave (Transporti është me pagesë vajtje ardhje 2.00 euro)
• 𝐑𝐚𝐡𝐨𝐯𝐞𝐜 – transporti niset në orën 𝟖:30 nga palestra (Transporti është me pagesë vajtje ardhje 3.50 euro)

• Vendi: Korishë – Mehmet Akif School

🎉 Si të marrim pjesë?
• Për pjesëmarrje mjafton që të vizitoni websitein tonë www.mackosova.com.

Pjesëmarrja është falas për të gjithë! Ju mirëpresim…
Mos e humbni këtë garë me plot emocione për të zbuluar historinë dhe gjeografinë e Kosovës!

    * Rezualtatet do të shpallen në faqen e shkollës.