Apliko për Gara në Gjuhën Angleze dhe Kimisë 2022-2023

Apliko Tani !!!

Garat e Gjuhës Angleze dhe Kimisë për klasat e 8-ta dhe të 9-ta janë në dy faza dhe mund të marrin pjesë të gjitha shkollat.

* Mësimdhënësi më i mire i Gjuhës Angleze dhe i Kimisë do të shpërblehet me “TABLET”.

* Pikët e arsimtarit llogariten duke i mbledhur pikët e tre nxënësve më të mirë.

* Vendi i parë “POWERBANK”, vendi i dytë “HEADPHONES”, vendi i tretë “SMARTBAND”.

* Faza e parë e këtyre garave do të mbahet online më 21.01.2023 (e shtunë) ora 19:00

* Finalja do të mbahet më 11.02.2023 (e shtunë) ora 10:00 në shkollë.

Testimi do të mbahet online në

Written by